Penting Atau Tidak Mempunyai Video Pengiklanan Produk.

Penting atau tidak mempunyai video seperti ini?

Jika di tanya kepada saya, jawapan saya sepastinya SANGAT PENTING!!!!

Kenapa saya katakan penting… kerana dengan iklan video :-

1. Kita dapat memainkan EMOSI bakal pelanggan kita dengan lebih efektif.

Iklan video mengganggu emosi prospek kita !! Video lebih berkesan berbanding banner dan copywriting kerana semua deria di sasarkan- mata, telinga, perasaan.

2. Dengan iklan video, penonton akan lebih jelas.

Anda boleh menjelaskan kepada penonton anda dengan lebih baik tentang produk atau servis anda kerana ianya boleh dilihat dalam versi sebenar semasa menonton.

3.  Dengan iklan video produk, pelanggan kita akan lebih mudah memahami apa yang ingin kita sampaikan kepada mereka. Kenapa?

Tambahan lagi,

Sekiranya kita mempunyai video iklan produk sebegini, kita boleh letakkan ia di media sosial kita termasuk di Facebook, Youtube, Insta dan semua yang lain.

Tapi, berapa kos yang diperlukan untuk mengadakan video iklan produk seperti ini. Sila rujuk www.keledek.com/reviewstations untuk mengetahui  harga termurah yang boleh kita perolehi.

Anda juga boleh redeem  Photoshoot PERCUMA sempena Hari Kemerdekaan Malaysia ke 61. Sila ke website tersebut. www.keledek.com/reviewstations

Badri Jaafar

Siapa BADRI  JAAFAR ! Terlibat dalam industri Jualan dan Pemasaran terutamanya penjenamaan dan pengiklanan lebih 20 tahun. Kini aktif sebagai perunding Branding dan Pengerusi Program ReviewStations.com Studio Pixel Bebas bimbingannya juga banyak membantu peniaga-peniaga membuat photoshoot produk yang profesional untuk sebarang tujuan iklan .

 

Food Technologist yang terlibat dalam industri FMCG terutamanya berkaitan jualan, pemasaran, penjenamaan dan pengiklanan lebih 25 tahun. Kini aktif sebagai perunding Branding, Pengiklanan dan Pemasaran serta Penyedia Latihan .    Keledek Lensa kendaliannya juga banyak membantu peniaga-peniaga membuat photoshoot produk yang profesional untuk sebarang tujuan iklan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *