Kembali Ber Blog

Siapa BADRI  JAAFAR ! Terlibat dalam industri Jualan dan Pemasaran terutamanya penjenamaan dan pengiklanan lebih 20 tahun. Kini aktif sebagai perunding Branding dan Pengerusi Program ReviewStations.com Studio Pixel Bebas bimbingannya juga banyak membantu peniaga-peniaga membuat photoshoot produk yang profesional untuk sebarang tujuan iklan .

Saya Badri Jaafar. Jika nak dikatakan baru sebagai blogger, tidak lah juga. Rasanya suatu ketika dahulu saya juga antara yang rajin menulis blog. Tapi semuanya sebagai personal matter saya.

Hari ini pula, hari yang mana mentor saya Irfan Khairi memberikan penekanan pentingnya blog. Hari ini juga hari yang saya belajar untuk berblog untuk menaikkan SEO apa-apa yang kita usahakan. Jadi bertitik tolak dari hari ini, Insyaallah saya akan mula kembali aktif menulis di blog saya ini.

Semoga ianya mendapat manfaat kepada para pembaca semua. Pengikut-pengikut saya juga digalakkan meminta apa sahaja tajuk yang hendak saya tulis. Anda boleh minta melalui ruang komen di bawah.

Sekian dahulu sebagai permulaan dan pemanas badan.

Badri Jaafar

HANYA BEBERAPA SLOT OFFER YANG TINGGAL SAHAJA! Rebut peluang, buat tempahan awal bagi slot Program ReviewStations.com. Suatu cara mengiklan yang jimat dan terbukti berkesan di tahun 2018 ini. Lawati www.ReviewStations.com . Jika anda bernasib baik, mungkin anda boleh mendapat offer sehingga 80% dari harga sebenar.  Klik di sini sekarang! atau hubungi saya di 012- 6057259. *Hubungi kami untuk Ramadhan Special PROMO.

 

Food Technologist yang terlibat dalam industri FMCG terutamanya berkaitan jualan, pemasaran, penjenamaan dan pengiklanan lebih 25 tahun. Kini aktif sebagai perunding Branding, Pengiklanan dan Pemasaran serta Penyedia Latihan .    Keledek Lensa kendaliannya juga banyak membantu peniaga-peniaga membuat photoshoot produk yang profesional untuk sebarang tujuan iklan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *