Nasihat Dari My Uncle Sempena Open House Raya

Hari ini saya menghadiri 3 buah rumah untuk ziarah keluarga a.k.a open house raya. Salah satunya adalah ke rumah ibu saudara isteri saya di USJ 4, Subang Jaya. Pasangan Pn Zainun Johari dan Dr Che Izani.

Selepas salam-salam, awai-awai lagi my uncle bagitau. Ambil makanan dan mari duduk sebelah uncle ni…banyak nak sembang ni. Maka, saya pun selepas ambil makanan buffet, terus mengambil tempat di meja makan sebelah my Uncle.

Topik perbualan kami berkisar, apa you buat sekarang? soal beliau.

Saya maklumkan, tak banyak aktiviti yang saya lakukan sekarang. Tumpuan saya adalah membantu membangunkan bisnes anak lelaki saya, Keledek Lensa.

Selanjutnya, beliau tanya lagi….bentuk bantuan yang bagaimana yang saya lakukan dalam membantu bisnes anak lelaki saya tersebut.

 

Food Technologist yang terlibat dalam industri FMCG terutamanya berkaitan jualan, pemasaran, penjenamaan dan pengiklanan lebih 25 tahun. Kini aktif sebagai perunding Branding, Pengiklanan dan Pemasaran serta Penyedia Latihan .    Keledek Lensa kendaliannya juga banyak membantu peniaga-peniaga membuat photoshoot produk yang profesional untuk sebarang tujuan iklan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *